Een professionele Website of Webwinkel op maat

Webdesign E-commerce  Online marketing  SEO  Webmaster Graphic design & DTP services Video&Fotografie Wat kunnen we voor je doen?

Een professionele website of Webwinkel nodig?

Geen zorgen, bij CreZoLi ben je op het juiste adres! Kies voor een van onze standaard pakketten of vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk. Samen met onze professionals zorgen wij er niet alleen maar voor dat jou nieuwe website of webshop aan alle eisen voldoet, ook zorgen wij ervoor dat jou website veilig snel en vindbaar is op het internet.

 

Het stappenplan

Voordat wij voor jou aan de slag gaan zullen we allereerst uiteraard met elkaar in gesprek gaan. Ondanks dat iedere website weer een nieuw en unieke uitdaging is blijft werkwijze altijd hetzelfde.

Wij werken volgens een stappenplan dat ervoor zorgt dat wij structureel snel en overzichtelijk te werk kunnen gaan , Of het nu gaat om een website of een webwinkel onze stappenplan zorgt er ook voor dat jij het overzicht kan houden en altijd weet waar je aan toe bent.

 

1. Kennismaken en Brainstormen

Het belangrijkste van het gehele proces is het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jou graag kennen en luisteren wij naar jou wensen en eisen.

Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij de website creëren die bij jou past, Wij werken hierbij met een vragenlijst die ons helpt om meer te weten te komen over jou en wat je nodig hebt.

Deze vragenlijst wordt besproken in een persoonlijk gesprek of via de telefoon zodat het voor ons duidelijk wordt wat je op je website of webwinkel wilt laten zien.

2. Offerte

Naar aanleiding van ons gesprek in stap 1 zullen wij je een offerte toe doen waarin al jou wensen zijn verwerkt.

Zo weet je duidelijk van te voren waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het het bouwen  van de website of webwinkel je wensen willen bijstellen dan hoor je van te voren of dit haalbaar is m.b.t tot de afgesproken prijs. Zo voorkomen wij dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.

 

3. Ontwerp

De ontwerp-fase neemt het meeste tijd in beslag, omdat wij  het enorm belangrijk vinden dat jou site er mooi en representatief uit moet zien en de juiste indruk moet achterlaten bij de eindgebruikers.
Nadat er een akkoord is gegeven voor het ontwerp, ontvangen wij graag de materialen en content voor je nieuwe website of webwinkel. Denk daarbij aan het log, foto’s, video’s en teksten. als deze al voor handen zijn mocht dit niet het geval zijn kunnen wij hier altijd bij helpen.

4. Bouw

Het is nu tijd om jou Website of Webwinkel te bouwen! Na ontvangst van alle content gaan wij in deze fase onze technieken en vaardigheden toepassen om iet moois te creëren. Wij blijven tijdens deze fase intensief met elkaar in contact en betrekken je bij elke stap die wij nemen met als doel om uiteindelijk het eindresultaat te krijgen die jij wenst.

5. Testen

Voordat de website of webwinkel live gaat wordt deze onderworpen aan strenge controles en wordt de functionaliteit op diverse apparaten gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Tijdens deze fase kijken wij niet alleen naar klantvriendelijkheid van de site maar luisteren wij ook naar jou opmerkingen en eventuele aanpassingen om uiteindelijk to een gewenste resultaat te komen.

Geen detail wordt overgeslagen voordat de site online gaat zorgen wij ervoor dat alle puntjes op de i staan.

6. Live

Het is eindelijk zover de site kan nu online! Na de test fase wordt jou nieuwe site oplevert en van de test omgeving naar de live omgeving verplaatst en is je nieuwe Website of Webwinkel klaar om bezocht te worden.

7. Training

Wij zullen jou een training geven in het beheren van de content van jou nieuwe site op deze manier kun je zelf je eigen inhoud beheren indien jij dit wenst. Mocht je de inhoud van jou Website of Webshop liever door ons willen laten beheren hebben wij hier ook de mogelijkheid voor.

8. Support & Onderhoud

Wij bieden verschillende onderhoudspakketten aan en staan altijd klaar om je te ondersteuning te bieden ook als je ervoor kiest jou site zelf te beheren.

wp

WordPress specialist

CreZoLi bestaat uit een team van specialisten, die alle ins en outs van WordPress kennen.
WP is het meest gebruikte contentmanagementsysteem in de wereld.

wc

Woocommerce Specialist

WooCommerce is een van de meest populaire e-commerce platforms online. CreZoLi heeft door de jaren heen talloze webshops geleverd op dit platform.

Graphic Design

Grafisch ontwerpen is niet enkel onze specialisme, het is voor ons een ware passie! Bij CreZoLi halen wij het meeste voldoening uit onze werk, wanneer we jouw boodschap op een slimme en leuke manier tot uitdrukking laten komen. 

All-in-1 Hub

Je domeinnaam, hosting, CMS, onderhoud, alles onder 1 vertrouwde hub. Zo houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken van je onderneming.

Jouw droom onze Passie

laten we samen iets moois creëren

Het begint allemaal met het vormen van een duidelijk beeld van wat je voor ogen hebt met jouw onderneming. Hierna wordt een concept ontwikkeld. Nadat wij je goedkeuring hebben wordt het definitief plan uitgewerkt. 

De kracht van CreZoLi is dat we meteen aan de slag gaan. Resultaten worden snel gecommuniceerd en hier hoef je niet lang op te wachten. Binnen een mum van tijd is je campagne gerealiseerd.

Hieronder enkele voorbeelden van onze projecten

Creatief Zonder Limiet

Wil je ook groeien met je onderneming?

En verder geen omkijken hebben naar de online aspecten?

Bij CreZoLi ben je in goede handen! Wij nemen al het werk over en zorgen ervoor dat we samen met jou je visie realiseren. Wij zijn pas tevreden als onze klanten vol vreugde zijn van de resultaten.

Logo-Crezoli_Fav-3

Bent u geïnteresseerd

Kom met ons in contact